Rózsakóstoló

Rózsakóstoló

1 790 Ft

Receptek a “virágok királynőjével”, a rózsával, egy gyönyörű kiadványban. 

2 készleten

Cikkszám: KG-ROZSAKOSTOLO-SZAKKONYV-HMM-284.
Kategóriák: , .

A Rózsakóstoló könyv Halmos Mónika rózsás szakácskönyve.

A könyvben 26 db receptet találunk, ami mindegyike rózsákkal készül.

Tömeg 0,2 kg
Szerző

Bio besorolás

csomagolás

Rózsakóstoló könyv

A Rózsakóstoló könyv Halmos Mónika rózsás szakácskönyve.

Halmos Mónika arany diplomás gasztronómus, specialitása a szakácskönyvek, az egészséges konyha, az ehető virágok és a vadnövények világa. Ebben a könyvében rózsákkal készült recepteket találunk.

A Rózsakóstoló könyv tartalma:

Kandírozott rózsaszirom/ Rózsás fűszersó/ Rózsacukor/ Rózsalekvár/ Vaj a rózsa zamatával/ Gourmet rózsakrémleves/ Borhableves a rózsakertből/ Kecskesajt sziromágyon/ Zöld omlett rózsás túrókrémmel/ Sáfrányos-rózsás csirkemell/ Mézes csirkemell rózsaszirmokkal/ Metélt rózsaszirmokkal/ Rózsafánk rózsalekvárral/ Körte gyömbéres rózsaszirom-szósszal/ Rózsás kosárka/ Rózsakert-koktél/ Rózsás málnahab/ Rózsás csók/ Mascarponés rózsakrém/ Tápiókapuding/ Rózsatortácska/ Rózsás-kardamomos keksz/ Csalafinta rózsás szelet/ Rózsabólé/ Rózsabonbon/ Rózsaszörp

Halmos Mónika előszava: 

A szenvedélyek ízei

A rózsa a “virágok királynője” az emberiség megjelenésével egyidejű, jelen van a mindennapjainkban, a költészetben, a művészetekben. A rózsa mindig a jót, a szépet, a nemeset jelképezte, és éppúgy ott a helye a paraszti kertekben, ahogyan a kastélyok parkjaiban. Végigkíséri életünket a születéstől a hitvilágon át a végső búcsúig, velünk van az enteriőrökben, a kozmetikumokban, motívumokban, jelképekben.

A virágok virága, a rózsa étkeinkbe komponálva megszépíti a lelket, gyönyörűséget ad a szemnek, és egy csodálatos ízélménnyel gazdagít. Kóstoljuk meg az ünnepet fényesítő rózsaszörpöt, a pompás és dekoratív kandírozott rózsaszirmokat! Ha van kiskertünkben rózsa, készítsünk a nekünk kedveseknek rózsás süteményt, rózsaszirmokkal finomított lekvárt, vagy hagyjuk, hogy a rózsa és a chili, vagy a rózsa és a bors kettőse vezessen ínyenc élvezeteke! Engedjük, hogy a rózsa zamata magával ragadjon, ringassuk magunkat a virágos élvezetekben: szebb és kerekebb lesz tőle a világ!

Kóstoljanak bele a szenvedélyek ízeibe receptjeink által! Élményekkel teli kulináris kalandokat kívánok ehhez.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.