Supernova

Supernova

23 500 Ft

Öntermékeny, monília ellenálló fajta.

15 készleten

Cikkszám: KONTENERES-MANDULA-BKK-104.
Kategóriák: , .

A Supernova konténeres mandula gyümölcsfa oltvány öntermékeny fajta.Termése közepes méretű, kiváló ízű, félkemény héjú.

Tömeg 30,0 kg

Supernova konténeres mandula gyümölcsfa oltvány

A Supernova konténeres mandula gyümölcsfa oltvány öntermékeny fajta.

Termése közepes méretű, kiváló ízű, félkemény héjú, megbízhatóan és bőségesen terem.

Optimális körülmények között 6-8 méteresre is megnőhet, ezért helyének kiválasztásakor legyünk körültekintőek. Kimondottan fényigényes gyümölcsfa, vízigénye mérsékelt, de nem szárazságtűrő. A szárazság mellett az erős szélre is kényes. Jó hír, hogy közepesen meszes talajban megfelelő tápellátottság mellett pompásan fejlődik.

Ahogy igényei, a Supernova gondozása sem túl bonyolult. Az éves alakító metszéseken, majd koronaritkításokon kívül nem sok törődést igényel.  Értékes, de könnyen gondozható gyümölcsfák.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.