Tuono

Tuono

16 900 Ft

Öntermékeny. Moníliának ellenáll! Kemény héjú, madarak nem károsítják. 

Elfogyott

Cikkszám: KONTENERES-MANDULA-PUL009.
Kategóriák: , .
Tömeg 16 kg
Faj

csomagolás

Bio besorolás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Értékelje!

Tuono mandula konténeres gyümölcsfa

A Tuono mandula konténeres gyümölcsfa olasz eredetű.

Ez a gyönyörű kis törzses gyümölcsfa mandula-őszi hibrid alanyon van, ezért nem nő nagyra és minden talajon jól érzi magát.

Amiért igazán különleges, az a monília ellenállósága. Hazánkban a mandulák legnagyobb problémája a nagyfokú hajtáselhalásos monília fertőzés. Ennél a fajtánál nem kell védekezni ellene, ezért tulajdonképpen a

Érési idő: Szeptember közepén.

Gyümölcse: kellemesen édes, kesernyés mellékíz nélküli. Kemény héjú, éretten is a fán maradó, madarak alig károsítják, könnyen rázható.

Terményekülés: Öntermékeny! Szinte egyedülálló a mandulafajták között, mivel öntermékeny, porzófa nélkül is bőven terem.

Felhasználás: Mandulatej előállításra az egyik legjobb.

Termesztése: Későn virágzik, Olaszországban jól bevált fajta.

Ellenállóság: Moníliára ellenálló.

Alany: keserűmandula-őszi hibrid/Gf-677

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.