Vásárlási utalvány

Vásárlási utalvány

10 000 Ft

Hasznos segítség biokertészeknek, vetőmagok, növények és biológiai növényvédelmi készítmények beszerzéséhez.

87 készleten

Karakterszám: ( 0/300)

Küldés címzettnek
Elküldjük a megadott e-mail címre.
Quantity: 1
1 to each recipient
Cikkszám: AJDK-GIFT-BKK-002.

A Vásárlási utalvány hasznos ajándék kezdő és profi biokertészek számára is.

A Biokiskert webáruház változatos kínálatából válogathat a megajándékozott!

Tömeg 0,01 kg
Bio besorolás

csomagolás

Vásárlási utalvány

A Vásárlási utalvány hasznos ajándék kezdő és profi biokertészek számára is. Engedje válogatni a Biokiskert webáruház változatos kínálatából a megajándékozottat!

A biokert kialakítása, működtetése, biológiai védelme bonyolult feladat, amelyhez a Biokiskert nagyon sok segítséget nyújt. Ingyenes Tudástáruk és a Biokert Magazin adja azt a hátteret, amely alapján válogatni érdemes speciális kínálatunkból. Azt szeretnénk, ha a nálunk elköltött pénzből a lehető legtöbb hasznos dolog kerülne minden biokertbe.

A 10.000 Ft-os vásárlási utalvány komoly segítséget nyújt például egy veteményes beindításához. Beszerezhetők a vetőmagok, bio tápanyagok. 

Hasznos rovaraink búvóhelyét, táplálékát biztosíthatjuk vadvirágokkal, ökológiai virágszigetekkel, melyhez kora tavasszal vetőmagokat, a fagyok elmúltával pedig cserepes virágokat tudunk adni ebben az árkategóriában. Áprilistól zöldségpalántáink teljes választéka elérhető lesz azoknak, akik akkorra halasztják az ajándékutalvány beváltását.

Egy-egy gyümölcsbokor, vagy virágos cserje is belefér ekkora keretbe, sőt egy alapszintű biológiai növényvédelmi csomag is összeválogatható.

Ahány biokert, annyiféle igény léphet fel az év folyamán. 

A Biokiskert webáruház hatalmas kínálata folyamatosan változik az év során, követve a természet körforgását.

Az ajándékutalvány lehetőséget biztosít, az éppen aktuális termékek beszerzésére.

A kupon kinyomtatható, de online formában is elküldhető a megajándékozottnak.

Az utalványt, annak megvásárlásától számított 365 napig, tetszőleges időpontban levásárolható a biokiskert.hu webáruház aktuális kínálatából.

A vetőmagok fő szezonja a tavasz, de egészen novemberig találhatunk éppen vethető zöldségeket.

Cserepes növényeink közül a levélzöldségek nyitják a sort, a gyógy-és fűszernövények többsége április-májusban ültethető, nyáron pedig ehető rózsáink következnek.

Paradicsom, paprika és egyéb melegkedvelő zöldségpalántáink április végétől kaphatók.

Konténeres bogyós gyümölcseink, sövénycserjéink és gyümölcsfáink bármikor ültethetők, amikor a talajviszonyok megengedik, de ideális ültetési idejük október-november és március.

Ekkor van a szabadgyökerű gyümölcsfák telepítési ideje is.

A biológiai növényvédelem fő szezonja a nyár, amikor a legtöbb kártevő és kórokozó megjelenik. Ellenük sokféle biológiai megoldást ajánlunk.

Az élő tápanyagok ugyancsak nagyon fontosak a biokertek számára.

Mivel a biokertészkedés bonyolult dolog, amely nagy hozzáértést igényel, ezért a tudásbővítés elengedhetetlen. Ehhez szakkönyveink és tanfolyamaink nyújtanak segítséget.

Mindezek kaphatók a Biokiskert webáruházban, az ajándékutalvány pedig szabadon felhasználható vásárlásukhoz.

Technikai információk:

A kupon/vásárlási utalvány kódját a rendszerünk csak akkor küldi ki, amennyiben a kifizetése megtörténik. A kifizetést a vásárlónak módja van kártyával vagy utalással, illetve személyes átvétel során készpénzzel kifizetni. Az utánvét mint fizetés nem lehetséges a kupon esetében, így amennyiben más terméket így szeretne vásárolni, javasoljuk, hogy a kupon vásárlását tegye külön rendelésbe.

Bármely vásárlónk jogosult kupont vásárolni, melyet vagy maga használhat fel, vagy tovább adhatja ajándékként is.

Amennyiben tovább adja, lehetősége van akár az email kezelőjéből kinyomtatni és nyomatként ajándékozni a kupont. Természetesen email útján is továbbíthatja a kupon vásárlója az általa célzott személynek azt.

A kuponon szereplő egyedi azonosítóját egyszer lehetséges felhasználni, így kérjük győződjön meg róla, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe, bármely módon juttatja is el a célszemély számára.

A kuponok beválthatóságát a Biokiskert szavatolja a megvásárlásukat követő 1 évre.

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.