Vegasca BIO földkeverék 20L

Vegasca BIO földkeverék 20L

1 540 Ft

A legjobb bio palántaföld keverék alapanyag

Elfogyott

Cikkszám: KG-FOLDKEVEREK-20L-FLA-287.
Kategóriák: , .

A BIO – Vegasca magvető – és palántanevelő földkeverékekkel biztos lehet a termés minőségében

BIO Vegasca Magvető földkeverékTöbb, mint fél évszázados tapasztalattal, a kertészeti szakkönyvek ajánlásával kínáljuk az egész Európában egyedülálló minőségű a Fertő-Hanság Nemzeti Parkból származó “VEGASCA földkeverékünket” a zöldségfélék optimális termesztő közegét.

A Vegasca földkeverékekben termesztett növények termésátlaga mintegy 25 – 30%-kal magasabb, mint az átlagos minőségű termőföldben termesztett növényeké. Az eredményeket tudományos kísérletek igazolják. A Vegasca földkeverék használatával a zöldségnövények egyedi terméseinek tömege növekszik, a minőség javul. Fizikai és fontosabb kémiai jellemzők igazolják, hogy a földkeverék kémhatása (pH 6,00-7,50) minden hazánkban termesztett zöldségfaj számára kedvező. Sikerrel nevelhetünk benne tápkockás, sima, tűzdelt és tűzdeletlen palántát. Eredményesen használhatjuk a zöldségfélék hajtatásában, talajhelyettesítőként és az izolált termesztésben egyaránt.

Az izolált termesztésben konténeres, tömlős, paplanos stb. elhelyezésmódoknál egyaránt sikeres. Gyengébb minőségű talajok javítására a hajtatásban és a szabadföldi termesztésben szintén kíváló.

A Vegasca BIO földkeverékek összetétele:
Tőzeg,Vegasca Palántanevelő földkeverék
Szürkemarha komposzt,

székely gyöngyvér ajánlásával:

Saját bio palántaföldkeverék előállításához megfelelő alapanyag. Minden esetben keverjünk hozzá a kertünk talajából és saját előállítású komposztból, hogy a kikelő palánta már a kezdetektől találkozzon a kert mikroflórájával. Ez a megoldás arra, hogy ne érje kiültetési stressz a növényeket. Ettől lesz saját bio a palánta!!!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.