BIO – Vetés tavasszal vetőmag válogatás

BIO – Vetés tavasszal vetőmag válogatás

12 890 Ft

A legjobb késő tavaszi-nyári bio vetőmagok egy saját fejlesztésű, nagy, vízhatlan növénytársítási mátrix-al.

18 készleten

Cikkszám: SZVA-VTTA-BKK-003.

BIO – Vetés tavasszal vetőmag válogatás

A BIO – Vetés tavasszal vetőmag válogatás minden biokertésznek szól. A késő tavaszi vetések ideje egyre inkább eltolódik a 20 évvel ezelőtti “békebeli” időszakhoz képest, ezért igyekszünk segíteni a 10 fokos talajhőmérséklet felett vethető, viszonylag hosszabb tenyészidejű fajok és fajták kiválasztásában. A BIO – Vetés tavasszal vetőmag válogatás csomagban található fajták a legstabilabb, legjobb ReinSaat nemesítésű, biodinamikus fajták. A Faraday egy nagy termőképességű, rezisztens zöldbab. A Gesche, egy magas vastartalmú cékla, amely már bébicékla mérettől, friss fogyasztásra is szedhető. Az Extra bőtermő cukkíni egy ReinSaat különlegesség, amely már kezdetektől hoz nőivarú virágot és gyorsan termőre fordul, ezért hosszan, egész június végéig másodvetésben is vethető. A Beth Alpha ubrokakülönlegesség szintén a ReinSaat új fajtája. Snack uborka, azaz mini kígyóuborka. A Westlander Winter leveleskel az egyik leghosszabb tenyészidejű leveleskel, amely 2 évig folyamatosan szedhető, még hó alól is és ilyenkor lehet szabadföldi palántát nevelni belőle. A True Sweet Gold kukorica egy szuperédes fajta, ami igencsak ritka, mert a csemegekukoricák egy külön típusa a szuperédes és általában csak hibridek kapható belőle és főként növényvédőszerekkel csávázott kiadásban. Ezt a magot természetesen nem kezelték semmivel és szabadelvirágzású fajta, azaz magja visszafogható. A Tre Colori mángold egy olyan válogatás, melyben többféle színű mángold található. A BIO – Vetés tavasszal vetőmag válogatás kiváló kezdők számára, mert egyszerű a termesztésük és profi biokertészeknek, vetőmag visszafogásra, amellyel saját fajtákat alapozhatnak meg. A csomag tartalmához tartozik még egy általunk kidolgozott növénytársítsái mátrix, melyben növényvédelmi törvényszerűségeket is beépítettünk, azért hogy tökéletesen alkalmazhatók legyenek biológiai készítményeink. Ez a verzió nagyméretű, hogy jól olvasható legyen és vízhatlan, hogy a kertben is lehessen használni. A BIO – Vetés tavasszal vetőmag válogatás kizárólag ebben a csomagban érhető el!

REINSAAT VETŐMAGOK

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba. Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei a legalkalmasabbak kiskerti bio termesztésre. A csírázóképességre saját, speciális előírásokat is használnak, a hatóságilag előírtakon felül, így ezeknek a vetőmagoknak az átlagosnál jobb a kelési aránya. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük. Cégünk folyamatos szakmai kapcsolatban áll az előállító ReinSaat céggel és a vetőmag előállítás is nyomon követjük, ellátjuk márka képviseletüket. Vetőmag visszafogásra ezek a legalkalmasabb növények!

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem. Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez. A Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá! Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.   A FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.