Virágkonyha

Virágkonyha

4 790 Ft

Szirmok, színek, ízek, illatok.

Elfogyott

Cikkszám: KG-VIRAGKONYHA-SZAKKONYV-CSER-268.
Kategóriák: , .

A Virágkonyha könyv az ehető virágok nagy könyve.

Csábító és egészséges, ellenállhatatlan virágos receptek, menüajánlatok.

Tömeg 0,8 kg
Szerző

Virágkonyha-könyv

A Virágkonyha könyv az ehető virágok nagy könyve.

Csábító és egészséges, ellenállhatatlan virágos receptek, menüajánlatok. Ehető virágok ismertetője, termesztési javaslatok, minden, amit az ehető virágokról tudni érdemes, gyönyörű fotókkal illusztrálva, vegetáriánus, laktóz- és gluténmentes receptek is! Kertbarátoknak, konyhatündéreknek, ínyenceknek, virágkedvelőknek!

Miért kell virágot enni?

A virágok megízlelésével egy egészen új világot ismerhetünk meg, bájos, könnyed és különleges ízeket, ahol egyszerre olvad szét a virágpor és a nektár édessége a szájban a szirmok savanykás, olykor csöppet kesernyés vagy éppen csípős zamatával. Az éden üzenete minden falatban, mert már a virággal díszített étel is magában hordoza az érzékiséget. Egy egészséges és természetes “zöld élelmiszer”, amely a legtöbb diátába beilleszhető. A virág egy “fitt”nyersanyag, mert az ételkészítés a virágoskertben kezdődik – egy kis kertészkedéssel. A virágkonyha egy természetesen izgalmas világ, amelyet az ínyenceknek mindenképpen fel kell fedezni!

A tartalomból:

Bevezető

Nyitányok, előételek, apró étkek, vendégvárók

Levesek

Zöldségételek, saláták

Hús és hal, virágokkal

Édes virágom

Szomjoltók

Kamrapolcra

RENDSZERBEN GONDOLKODUNK!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem.

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Tanfolyamainkon pedig elsajátíthatja speciális biológiai növényvédelmi technológiáinkat.