A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek

2 495 Ft

A zöldségek hatásai szervezetünkre

2 készleten

Leírás

A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek könyv

Az elmúlt években számos olyan zöldséget láttunk a piacon, amelyeknek jó, ha a nevét tudtuk.

Azóta a cukkini, a brokkoli, a jégsaláta és társai mindennapossá váltak az étrendünkben, természetesen az elmaradhatatlan sárgarépával, burgonyával együtt.

Könyvünkben a különleges, a táplálkozási értékük tekintetében is figyelemre érdemes zöldségfélék közül válogattunk, amelyek között néhány kifejezett újdonság is szerepel.

Jellemzésükről, termesztési tudnivalóikról csak röviden szólunk – a legfontosabbakat kiemelve, hogy maradjon hely a recepteknek is, amelyekkel élve a termesztett vagy vásárolt zöldségféle átlényegül, és testünk táplálékává lesz

A biogazdálkodásban termelt zöldségek nagy részéről tudományos igényű ismertetőt ad a könyv.

További információk

Tömeg 0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A zöldségek táplálkozás-élettani hatásai és receptek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük