Ágvágó, racsnis, teleszkópos

9 500 Ft

Kis erőkifejtést igénylő, sokoldalú kerti vágóeszköz egész évben.

5 készleten

Leírás

Ágvágó, teleszkópos olló

Az ágvágó, teleszkópos olló nagyon erős kialakítású metszőolló. Hosszú, erős acél nyele teleszkóppal egészen 1 méter hosszúságúra növelhető. Ennél a méretnél a vágási erő, már nagyon nagy, akár 4 cm átmérőjű száraz ágak vágására is alkalmas. Az él is nagyon erős, így a használati időtartama hosszú.

A BioGazdabolt ajánlásával:

Ez a típus nyújtja a legtöbb lehetőséget a koronák alakításában, ritkításnál és az év közbeni egészségügyi metszéseknél.

Az állítható nyél hosszúság lehetővé teszi olyan ágak elérését is, amelyek egyébként létra igénybevételét tennék szükségessé, megnehezítve a munkát.

Sokkal gyorsabban haladhatunk, mint kézi fűrésszel és a már levágott ágak aprítása is könnyen megoldható ezzel az ollóval.

FONTOS: gyakran fertőtlenítsük az élét, ahogy másik növényen kezdünk dolgozni, mert a betegségek többségét ezzel az eszközzel tudjuk átvinni egyikről a másikra!!!

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ágvágó, racsnis, teleszkópos” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük