Alga K Plus 1 kg

6 490 Ft

Kálium BIO tápoldat

Elfogyott

Leírás

Magas alga- és káliumtartalmú tápoldat és lombtrágya szőlő és gyümölcs kultúrák termésének minőségjavítására, a cukortartalom növelésre, színesítésre

Termésminőség javító biostimulátor. Lombtrágyaként és tápoldatként is használható BIO készítmény, mely speciális algák kivonatából készült.
Gyorsítja az érést, javítja a színesedést, emeli az édes ízt.

Az algakivonat érésgyorsító hatását fokozza a termékben levő kálium, ami a termés cukortartalmát is növeli. Fontos, hogy a használt oldat töménysége ne haladja meg a 0,3% koncentrációt!

Az Alga K Plus igen magas kálium- és algatartalmú lombtrágya. Használatát az érés kezdetétől javasoljuk. A benne található algakivonat és a kálium kombinációja igen hatásosan javítja a termés minőségét, elsősorban a cukor- és szárazanyag-tartalmát, az aromaanyagok mennyiségét, és hozzájárul a piacos szín kialakításához.
Szőlő és gyümölcs kultúrák termésének minőségjavítására, a cukortartalom növelésre, színesítésre 3–5 kg/ha mennyiségben, legfeljebb 0,7–1,0%-os töménységben, az érés kezdetétől 3 alkalommal kijuttatva.
A kezeléseket a betakarítás előtt egy héttel be kell fejezni!

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

A gyümölcsök és a paradicsom édességének fokozására használjuk biogazdálkodásban. A termés kialakulásának folyamatában elengedhetetlen a Kálium, szintjének megemelése javítja a termések minőségét.

További információk

Tömeg1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alga K Plus 1 kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük