Alga Soil 20kg

16 990 Ft

ELFOGYOTT

Tökéletes indítás szabad földön, palántanevelésnél és gyümölcstelepítésnél, az erős gyökerekért.

Elfogyott

Leírás

Alga Soil bio tápanyag

Az Alga Soil bio tápanyag granulált algatartalmú alaptrágya a jó indulás érdekében! Ökológia gazdálkodásban is használható!

Az Alga Soil granulált szerves trágya alaptrágyázáskor, kiválóan alkalmazható. Alga tartalma miatt igen erős gyökeresítő hatással rendelkezik, magas szerves anyag tartalma miatt növeli a talajok biológiai aktivitását.

Bakhátkészítéskor, vagy a talajba dolgozva vetés, ültetés előtt kijuttatható.

1 m2-re maximum 200 g szükséges. Stimulálja a gyökérfejlődést, sótartalma sokkal kisebb a granulált állati trágyáknál.

Bio-Gazdabolt ajánlásával:

Ez a legjobb és legkíméletesebb indító bio tápanyag a növényeknek.

Szerves trágya, amely algából készült, ezért sótartalma, ami a legnagyobb gondot okozza nagyobb termőképességű növényeknél (pl. olyan intenzív kertészeti kultúráknál, mint paradicsom, paprika, uborka, stb.) töredéke a többi trágyának.

Az algák termelte nagy mennyiségű növekedési növényi hormon rendkívüli módon stimulálja a növények gyökérfejlődését, ezért a fejlődés első, meghatározó fázisánál megalapozza a növények fejlődését, egészségét, termőképességét.

Palántanevelésnél 1 m3 föld-komposzt keverékbe 20 dkg-ot tegyünk. Szabadföldi vetésnél, maximum 20 dkg/m2 az adag. A termék maximális dózissal is több, mint 100 m2-re elegendő, egyenlőre csak ebben a kiszerelésben forgalmazzák.

Szabadföldi használatnál egyenletes szórás után érdemes bedolgozni, de egyszerű mulcsozással is takarható. Folyamatosan oldódik a granulátum, ezért hatása a fontos fejlődési időszakban végig megmarad.

Fás szárú növények telepítésekor az öltetőgödörbe juttassuk ki. Cserjéknél, szőlőnél 10 dkg/ gödör, míg fáknál 20 dkg/ gödör az adag.

Tavaszi és őszi telepítéseknél is használhatjuk. Az egyéb szerves trágyákkal ellentétben ezt tegyük közvetlenül a gyökérhez, mert az algatartalom azonnal beindítja a gyökérfejlődést, a benne levő nem só formájú nitrogén pedig nem éget.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alga Soil 20kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük