Árnika

800 Ft

A bőrápolás virága

10 készleten

Leírás

Árnika

Bőrszövetre ható gyógynövény
Hámképződést (epitelizációt) elősegítő, bőrújraképződést előmozdító hatása miatt testápoló szerek alkotórésze.

Dúsan elágazó, ezért a hegyi árnikánál több virágzatot fejlesztő alfaj. Termeszthető Magyarországon (egyenértékű a hegyi árnikával). Közepesen savanyú, hegyvidéki talajokon magvetéssel vagy palántázással szaporítható, száraz időben igényli az öntözést.
Droghozama a nálunk vadon termő árnikáénál lényegesen nagyobb. Vizes vagy szeszes kivonatait elsősorban külsőlegesen használják. Belsőleg ritkán rendelik, készítményei pontos adagolást igényelnek. Több növényi termékből előállított gyári gyógyszerek összetételében szerepel.

Gyógy- és fűszernövény palántáink

Minden gyógy- és fűszernövény palántánk Újvári Gabriella bio minősítésű házikertészetéből származik.

A különleges kínálat folyamatosan változik. A különböző fajokból, fajtákból álló készletünk változik és ahogy elfogy egy-egy idény növény ELFOGYOTT címkével látjuk el a webáruházban.

Az új fajokat, fajtákat elsőként a Biokiskert és a Bio-Gazdabolt FB oldalán mutatjuk be, az aktuálisan ültethetőket pedig mindig az utolsó Biokert Magazinban tesszük közzé, ahol segítséget is adunk a választáshoz és a kezeléshez.

Palántáink többségét (limitált, csomagonkénti maximum 10 db-os mennyiségben) házhozszállítással ki is küldjük, de ha lehet akkor a telephelyi átvételt javasoljuk.

További információk

Tömeg0.5 kg
Méretek51 × 41 × 31 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Árnika” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük