Asványi trágya Alginit 3 kg

750 Ft

A tökéletes ásványi trágya.

50 készleten

Leírás

Magas humusz, mész, agyag, nitrogén, kálium, magnézium és más makro-, mikroelemeket tartalmazó ásványi anyag.

– Olyan biomassza, amely a talajra, a növényekre, emberre és állatra is pozitív élettani hatással bír. Talajjavító hatását teljes körű kísérletsorozattal igazolták. A homokos, laza talajok szerkezetét kedvezően megváltoztathatja, jó hatással van a talaj vízmegtartó képességére, megakadályozza a növények számára szükséges, fontos tápanyagok kimosódását, így segíti elő azok folyamatos tápanyagellátását. Megfelelő mennyiségben és arányban felhasználva jelentősen növelheti a termés mennyiségét és minőségét.

– Semmiféle kemikáliát vagy adalékanyagot nem tartalmaz, természetes bányászott formájában kerül forgalomba. A kitermelést követően csak fizikai beavatkozással (aprítási, őrlési műveletekkel) teszik alkalmassá a talajjavításra.

– Környezetkímélő földtani képződmény, amelynek semmiféle káros, fitotoxikus hatása nincs.

– Felfedezésének színhelye a Kárpát-medence, ezen belül Magyarország, ahol kitermelése jelenleg is folyik.

Gyártó javasolt adagolása: 1-5 kg/m2

A Bio-Gazdabolt ajánlása:

Ezt a terméket nem lehet túldozírozni. Homoktalajokon magában is a lehető legjobb ásványi trágya, amely az alacsony humusztartalmú és vízmegkötő képességű talajokat képes javítani. Kötött talajokon is jól használható természetes keverékekben. Ilyen esetekben mindig tegyünk hozzá homokot, de a tökéletes megoldásnál komposztot és érett szerves trágyát is teszünk a keverékbe.

Feloldva, átszűrve permetként tökéletes lombtrágya.

További információk

Tömeg3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Asványi trágya Alginit 3 kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük