Elfogyott!

Alginit ásványi trágya 3 kg

990 Ft

A tökéletes ásványi trágya.

Kedvencekhez Created with Sketch.

Kedvencekbe!

Elfogyott!

Leírás

Alginit bio ásványi trágya

Az Alginit bio ásványi trágya magas humusz, mész, agyag, nitrogén, kálium, magnézium és más makro-, mikroelemeket tartalmazó ásványi anyag.

– Olyan biomassza, amely a talajra, a növényekre, emberre és állatra is pozitív élettani hatással bír. Talajjavító hatását teljes körű kísérletsorozattal igazolták. A homokos, laza talajok szerkezetét kedvezően megváltoztathatja, jó hatással van a talaj vízmegtartó képességére, megakadályozza a növények számára szükséges, fontos tápanyagok kimosódását, így segíti elő azok folyamatos tápanyagellátását. Megfelelő mennyiségben és arányban felhasználva jelentősen növelheti a termés mennyiségét és minőségét.

– Semmiféle kemikáliát vagy adalékanyagot nem tartalmaz, természetes bányászott formájában kerül forgalomba. A kitermelést követően csak fizikai beavatkozással (aprítási, őrlési műveletekkel) teszik alkalmassá a talajjavításra.

– Környezetkímélő földtani képződmény, amelynek semmiféle káros, fitotoxikus hatása nincs.

– Felfedezésének színhelye a Kárpát-medence, ezen belül Magyarország, ahol kitermelése jelenleg is folyik.

Gyártó javasolt adagolása: 1-5 kg/m2

A Bio-Gazdabolt ajánlása:

Ezt a terméket nem lehet túldozírozni. Homoktalajokon magában is a lehető legjobb ásványi trágya, amely az alacsony humusztartalmú és vízmegkötő képességű talajokat képes javítani. Kötött talajokon is jól használható természetes keverékekben. Ilyen esetekben mindig tegyünk hozzá homokot, de a tökéletes megoldásnál komposztot és érett szerves trágyát is teszünk a keverékbe.

Feloldva, átszűrve permetként tökéletes lombtrágya.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alginit ásványi trágya 3 kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük