Bársonyvirág, Orange Sun bio vetőmag

1 190 Ft

Zengőlégy csalogató, fonalféregűző a kertben. 

5 készleten

Leírás

Bársonyvirág, Orange Sun bio vetőmag

Virágzási idő: július-október

A Bársonyvirág Orange Sun bio vetőmag virágja gazdagon virágzó, magas, elágazó termetű bársonyvirág fajta. A virágai egyszerűek, lombja finoman szeldelt, légies. Hosszan, júliustól októberig virágzik.

A bársonyvirág (más néven büdöske) különösen jó szolgálatot tesz a biokertben: gyökerei távol tartják a fonalférgeket. Ez minden bársonyvirágra igaz, de ez a fajta a szokásosnál erősebben hat a növények gyökerét károsító fonalférgekre. Virágai vonzzák a levéltetvek egyik nagy ellenségét, a zengőlegyet.

Vetés palántának: március

Vetés szabadföldbe:  május

Napos, jó vízelvezetésű helyet igényel. Ha a hőmérséklet vetéskor túl alacsony, az első virágok kevésbé lesznek szépek, de később ez helyrejön.

Hasznos élő szervezetek, betelepíthető ragadozó- és beporzó rovarok rendelhetők biogazdabolt.hu webáruházunkban ITT:

Hasznos rovarok

ReinSaat vetőmagok

A ReinSaat KG-nál a vetőmagok biodinamikus gazdálkodásból származnak. A nemesítés kifejezetten az ellenállóképesség fokozását veszi célba.

Az általuk előállított vetőmagokból sokkal edzettebb, ellenállóbb növények nevelhetők, mint az egyéb nagyüzemi vetőmag előállító cégek magjaiból. A ReinSaat növényei sokkal alkalmasabbak kiskerti bio termesztésre.

A fajta Magyarországon is bevált. Egészséges, ellenálló növényeket nevelhetünk belőlük.

Nem forgalmazunk hibrid fajtákat. Az egészséges termő növényekről begyűjtött vetőmag így kiválóan használható a további években is mint vetőmag

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bársonyvirág, Orange Sun bio vetőmag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük