BioFer GYEPmester fermentált, granulált bio baromfitrágya 4 kg

2 950 Ft

Baktériumokkal fermentált bio szerves trágya granulátum a gyepek, az örökzöldek és a levélzöldségek egészséges fejlődéséért.

Elfogyott

Leírás

BioFer GYEPmester fermentált, granulált bio baromfitrágya 4 kg

A BioFer GYEPmester fermentált, granulált bio baromfitrágya 4 kg speciális magyar fejlesztésű és előállítású granulált trágya. Kifejezetten alkalmas mindenféle gyep, örökzöld és levélzöldség tápanyag utánpótlására.
N-P-K: 4-5-4

Adagolás: 8-12 dkg/m2

Japán fermentációs technológiával, bakteriális erjesztéssel készül, így a benne levő ásványi anyagok szerves formában vannak jelen. Ez egyrészt a kíméletes, folyamatos, hosszú felszívódást biztosítja, ami által elkerülhető a növények hirtelen megnyúlása, elgyengülése és megégése, valamint a nitrát felhalmozódás a talajban. Másrészről pedig harmonikus, természetesen komplex tápanyagellátás miatt elkerülhetők a hiánybetegségek, így a kalciumhiányos állapot.

Az ezzel kezelt gyep a műtrágyákkal ellentétben lassabban, de sűrűbben, zöldebben nő. Nagyobb gyökeret fejleszt, így javul a szárazságtűrése. A növény szövetei erősebbek, így jobban ellenáll a gyepekben gyakori gombabetegségeknek.

Az örökzöldek tápanyag utánpótlását harmonikussá teszi, ritkábban fordulnak elő hiánybetegségek, kíméletes felszívódásának köszönhetően pedig nem tudja megégetni a növényeket.

Levélzöldségeknél anélkül növeli a termésmenyiséget, hogy a növény nitráttartalma számottevően növekedne.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 5.1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioFer GYEPmester fermentált, granulált bio baromfitrágya 4 kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük