BioFer Gyümölcsözön fermentált, granulált bio baromfitrágya 10kg

3 490 Ft

Elfogyott

Leírás

BioFer Gyümölcsözön fermentált, granulált bio baromfitrágya 10 kg

A BioFer Gyümölcsözön fermentált, granulált bio baromfitrágya egy  speciális magyar fejlesztésű és előállítású trágya. Kifejezetten alkalmas mindenféle fásszárú növény és gyümölcs tápanyag utánpótlására. Kertekben ide tartoznak a gyümölcsfák, bogyósok, szőlő, szamóca, dinnye és egyéb fásszárú dísznövények.
N-P-K: 3-5-14

Adagolás: 

Szabadföldi gyümölcsöknél: 10-20 dkg/m2

Gyümölcsfa telepítésnél: 0,5-1,65 kg/ültetőgödör

Tápanyag utánpótlás gyümölcsfánál: 2-4 kg/fa

Szőlőművelésnél: 40-50 dkg/tőke

Japán fermentációs technológiával, bakteriális erjesztéssel készül, így a benne levő ásványi anyagok szerves formában vannak jelen. Ez egyrészt a kíméletes, folyamatos, hosszú felszívódást biztosítja. Ami által elkerülhető a növények hirtelen megnyúlása, elgyengülése és megégése, valamint a nitrát felhalmozódás a talajban. Másrészről pedig harmonikus, természetesen komplex tápanyagellátás miatt elkerülhetők a hiánybetegségek, így a kalciumhiányos állapot.
Ez a termék vinasszal és húsliszttel dúsított, így különösen a kálium aránya magas, ami a reprodukciós folyamatokat (termésmennyiség és cukortartalom) pozitívan befolyásolja. Az elnyújtott nitrogén felszívódás miatt a növények ellenálló képessége is javul és erősebb gyökérfejlődést produkálnak.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioFer Gyümölcsözön fermentált, granulált bio baromfitrágya 10kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…