Bio-Fer Gyümölcsözön fermentált, granulált bio baromfitrágya 10Kg

3 490 Ft

Elfogyott

Leírás

Ez a speciális magyar fejlesztésű és előállítású granulált trágya kifejezetten alkalmas mindenféle fásszárú növény és gyümölcs tápanyag utánpótlására. Kertekben ide tartoznak a gyümölcsfák, bogyósok, szőlő, szamóca, dinnye és egyéb fásszárú dísznövények.
N-P-K: 3-5-14
Adagolás: 

Szabadföldi gyümölcsöknél: 10-20 dkg/m2

Gyümölcsfa telepítésnél: 0,5-1,65 kg/ültetőgödör

Tápanyag utánpótlás gyümölcsfánál: 2-4 kg/fa

Szőlőművelésnél: 40-50 dkg/tőke


Japán fermentációs technológiával, bakteriális erjesztéssel készül, így a benne levő ásványi anyagok szerves formában vannak jelen. Ez egyrészt a kíméletes, folyamatos, hosszú felszívódást biztosítja, ami által elkerülhető a növények hirtelen megnyúlása, elgyengülése és megégése, valamint a nitrát felhalmozódás a talajban. Másrészről pedig harmonikus, természetesen komplex tápanyagellátás miatt elkerülhetők a hiánybetegségek, így a kalciumhiányos állapot.
Ez a termék vinasszal és húsliszttel dúsított, így különösen a kálium aránya magas, ami a reprodukciós folyamatokat (termésmennyiség és cukortartalom) pozitívan befolyásolja. Az elnyújtott nitrogén felszívódás miatt a növények ellenállóképessége is javul és erősebb gyökérfejlődést produkálnak.

További információk

Tömeg 10 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bio-Fer Gyümölcsözön fermentált, granulált bio baromfitrágya 10Kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük