BioFer KERTmester fermentált, granulált bio baromfitrágya 4kg

2 450 Ft

Baktériumokkal fermentált Bio szerves trágya granulátum a jobb termésért, szebb virágokért.

Elfogyott

Leírás

BioFer KERTmester fermentált, granulált bio baromfitrágya 4kg

A BioFer KERTmester fermentált, granulált bio baromfitrágya speciális magyar fejlesztésű és előállítású granulált trágya. Kifejezetten alkalmas mindenféle lágyszárú növény tápanyag utánpótlására kertekben. Ide tartoznak a zöldségek, a virágok, és egyéb lágyszárú dísznövények.
A komposztáló dúsítására, a benne zajló fermentációs folyamatok gyorsítására természetes baktérium tartalma miatt is különösen alkalmas.
N-P-K: 3-5-14

Adagolás:

Szabadföldi zöldségtermesztés: 8-12 dkg/m2

Hajtatott zöldségtermesztés: 10-20 dkg/m2

Japán fermentációs technológiával, bakteriális erjesztéssel készül. Így a benne levő ásványi anyagok szerves formában vannak jelen. Ez egyrészt a kíméletes, folyamatos, hosszú felszívódást biztosítja, ami által elkerülhető a növények hirtelen megnyúlása, elgyengülése és megégése. Valamint a nitrát felhalmozódás a talajban. Másrészről pedig harmonikus, természetesen komplex tápanyagellátás miatt elkerülhetők a hiánybetegségek, így a kalciumhiányos állapot.
Ez a termék vinasszal dúsított, így a kálium és foszfor aránya magas, ami a reprodukciós folyamatokat (virághozam, termésmennyiség és cukortartalom) pozitívan befolyásolja.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 5.1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioFer KERTmester fermentált, granulált bio baromfitrágya 4kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…