Biocont cseresznyelégy színcsapda – illatcsalétek

2 790 Ft

Cseresznyelégy ellen természetes csapda illatcsalétekkel, a kukacmentes gyümölcsért.

Elfogyott

Leírás

Biocont cseresznyelégy bio rovarölő színcsapda illatcsalétekkel

A Biocont cseresznyelégy bio rovarölő színcsapda lapokat henger alakba hajtva a mellékelt dróttal összefogatjuk úgy, hogy a ragadós fele legyen kifelé.

Házikerben a kártevő gyérítésére a lombkorona magasságának minden méterére 2 db ragacslap kerüljön egyenletesen elosztva.

A kihelyezést még a cseresznye sárgulása előtt el kell végezni. Cseréljük újra a ragacslapokat, ha bepiszkolódnak vagy megtelnek kártevővel.

Felhasználható cseresznye illetve meggy cseresznyelégy elleni védelmére, valamint előrejelzésére.

A cseresznyelégy illatcsalétek (TMA kártya) egy szintetikus aminokat tartalmazó anyag. Hatását, mint táplálkozásfokozó csalogatóanyag fejti ki. Különösen a nőstény cseresznyelegyeket vonzza.

Használati útmutató a cseresznyelégy illatcsalétek alkalmazásához:

Vágja le a cseresznyelégy illatcsalétek tasakjának egyik sarkát, az így felnyitott illatcsalétket a cseresznyelégy színcsapda rögzítődrótjával átszúrva rögzítse a színcsapdához. A csalétekkel kombinált színcsapdát helyezze a cseresznyefa déli oldalára kb 1,5-2 m magasságba.

Alkalmazás:

Kártevő monitoring céljára: 1 illatcsalétkes csapda 1 ha-ra,

Tömegcsapdázás (közvetlen védelem) céljára: 50 illatcsalétkes csapda 1 ha-ra, egymástól 15 m-re kihelyezve.

Az illatcsalétek hatástartama körülbelül 90 nap (időjárástól függően).

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biocont cseresznyelégy színcsapda – illatcsalétek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük