Plantella rovarfogó ragadós szalag

799 Ft

Ragacsos szalag araszoló rovarok ellen. 

15 készleten

Leírás

Plantella rovarfogó bio ragadós szalag

A Plantella rovarfogó bio ragadós szalag felhasználható kiskertekben gyümölcsfákra, gyümölcsösökben araszolólepke nőstények, hangyák és gyümölcsmolyok hernyói ellen.

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

Elsősorban hangyák ellen javasoljuk kihelyezését, hogy ne vigyék fel a fákra a levéltetveket. Ezt elsősorban május közepétől június közepéig érdemes.

Másodsorban őszi időszakban a fára települő, ott telelő kártevők elfogására használjuk. Ehhez októberben helyezzük ki.

A Plantella szalagból a fa törzsének kerületétől valamivel nagyobb részt vágjunk le és zsineggel kössük szorosan  a fa törzsének alsó részére. A kihelyezés során mindig legyen átfedés, hogy sehol ne tudják megkerülni a rovarok a szalagot. A kártevővel megtelt vagy bepiszkolódott szalagot cseréljük újra.

Egyenetlen fatörzseken, hogy ne tudjanak átmenni alatta a hangyák előbb kenjük be sárral a törzset és arra rögzítsük zsinórral.

Használat után távolítsuk el mert hasznos élő szervezetek is beleragadhatnak.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Plantella rovarfogó ragadós szalag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük