Plantella sárga rovarfogó lap, A4-es 10 db

2 900 Ft

A vírushordozó berepülő rovarok elleni mechanikai csapda.

37 készleten

Leírás

Plantella sárga rovarfogó lap bio növényvédelem

A Plantella sárga rovarfogó lap bio növényvédelem optikai rovarcsapda, házi-kertben, fóliasátorban, lakásban és üvegházban levéltetvek, gyászszúnyogok, molytetvek, levélaknázó legyek, földibolhák és gubacsszúnyogok előrejelzésére és gyérítésére.

Előrejelzésre 1 fogólap 10-100 m2 re míg gyérítés esetén 4 m2-re kerül 1 fogólap. A fogólapokat a növényállomány fölé 10 cm-rel kell függeszteni. Használata az egész szezon alatt javasolt, ha bepiszkolódik vagy tele lesz rovarral, újra kell cserélni.

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

Mi csak komoly rajzások esetén javasoljuk gyérítésre történő használatát.

Például a levéltetvek szárnyas alakjainak megjelenésekor, a liszteskék és földibolhák megjelenése után. Ezek előrejelzésére, csak kertenként egy lapot tegyünk ki.

Gyérítésre tömeges kihelyezést javasolunk a veszélyeztetett területeken, de csak 2 hétre. Egyrészt a lapok elpiszkolódnak, így hatékonyságuk már nem elégséges, másrészt pedig sajnos hasznos rovarokat is befognak.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Plantella sárga rovarfogó lap, A4-es 10 db” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük