Biokerti Növénytársítási mátrix

990 Ft

Ez a segédlet modern biokertek vetéstervezéséhez ad tanácsokat.

82 készleten

Leírás

Biokerti Növénytársítási mátrix

A Növénytársítási mátrixot Székely Gyöngyvér biogazdálkodási szaktanácsadó készítette.

A mátrix összeállításánál figyelembe vette a hagyományos, megfigyelésekre alapozott növényi kölcsönhatásokat, a magyar biogazdálkodók tapasztalatait, valamint a növényegészségügyi alapokat.

A mátrix másik oldalán leírta a biokerti vetéstervezés lépéseit, szabályait.

Ez a kitűnő segédlet nagyméretű, a jó láthatóság és olvashatóság érdekében és időtálló kivitele, lehetővé teszi kerti használatát is, mert a szennyeződések egyszerűen lemoshatók róla.

A növénytársítási mátrix segít abban, hogy ne kövessünk el olyan elrendezési hibákat, amelyek a kártevőket bevonzzák a kertbe, vagy életteret adnak a kórokozók megtelepedésének. Év közben, ahogy újabb és újabb növények kerülnek az ágyásokba, gyakran elfelejtjük, hogy ilyenkor is be kell tartani a növénytársítás szabályait. Általában már ott állunk a kert előtt, kezünkben a palántákkal és már nincs kedvünk elmenni elolvasni, hova is lenne legjobb beültetni. Ez a mátrix azonban mindig ott lehet a szerszámoskamrában és nem kell vigyázni rá, mert nem károsodik sem víztől, sem kerti szennyeződéstől. Elég nagy ahhoz, hogy ne vesszen el és szemüveg nélkül is olvasható legyen.

Az igazi újdonság ebben a hasznos segédletben, hogy figyelembe veszi a biológiai növényvédelmi szempontokat és minden lehetséges biokerti zöldségfajt tartalmaz, a mely a biokiskert.hu webáruházban kapható.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Biokerti Növénytársítási mátrix” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…