BioStop egérfogó ragasztó

490 Ft

Méregmentes egér és pocokcsapda egyszerűen.

2 készleten

Leírás

BioStop egérfogó ragasztó

A BIOSTOP egérfogó ragasztó hatékony, irtószermentes megoldást kínál az egerek befogására. A gyors és látványos eredményt adó termék kihelyezése egyszerű, ugyanakkor széleskörűen alkalmazható Biokertekben, biogazdaságokban is.

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

Hatalmas gondokat okoznak az egerek és pockok szinte minden kertben, gazdaságban. Az igazán bio megoldás a jól egerésző macskák és a ragadozómadarak. Amikor ez a kettő nem elégséges, akkor kell keresni valamilyen méregmentes megoldást, azaz csapdát. A mechanikus csapdákkal ellentétben ehhez nem kell állandó, tisztítandó fogószerkezet és a gyérítés után egyszerűen kidobhatók.

Erre a célra tökéletesen megfelel egy üres PET palack. Amennyiben egeret akarunk fogni, akkor elegendő valahol középtájon kivágni egy akkor a lyukat, hogy beférjen a tubus nyílása és onnan nyomjunk ragasztót a palackba, amit onnan kezdve az oldalára döntve tárolunk kupak nélkül. Dobjunk bele pár szem diót, vagy mogyorót, esetleg sajtot és helyezzük el a palackot eldugott helyre ahol járnak az egerek. Pocoknál annyi a különbség, hogy a palack nyakát le kell vágni, hogy beférjen a lyukon a pocok.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BioStop egérfogó ragasztó” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük