Cserepes növények, rendelés és szállítás menete

Kategória:

Leírás

A különböző fűszer-, gyógy- és védőnövényeket folyamatosan hozzuk és adjuk át a fejlődési ütemüknek megfelelően. Amikor megérkezik telephelyünkre, értesítjük vásárlóinkat, hogy lehet értük jönni, illetve akkor kezdjük meg a szállításukat!

A fűszer-, gyógy- és védőnövények, valamint különleges levélzöldségeink egész évben, a szezonális termelés alapján rendelhetők, ezért változó a kínálat. Amikor az aktuálisan rendelkezésünkre álló készlet kifogy, akkor ideiglenesen nem rendelhetők tovább az egyes fajták.

Az év folyamán a növekedésükkel párhuzamosan kétszer kerülnek átültetésre, így később nagyobb cserépméretben lesznek kaphatók, ezért két ütemben drágulni is fognak.

Az eltérő szállítási és ültetési időpontok miatt egy rendelés átvételére az értesítéstől számított maximum 1 hét áll a vevők rendelkezésére, mert hosszabb idő alatt a palánták – gondoskodásunk ellenére – károsodhatnak az eredeti cserepükben.

Vásárlóink a rendelés leadása után csak egy automatikus visszaigazoló emailt kapnak, amely csak arról értesíti őket, hogy fogadtuk a rendelést. A következő emailben már személyesen értesítjük a konkrét rendeléssel, annak átvételével kapcsolatban. Amikor jelezzük, hogy  a növények átvehetők, akkortól maximum 1 hét áll rendelkezésükre annak átvételére, utána töröljük a rendelést, a termék pedig visszakerül a szabad készletbe.

márciustól várható növényeink: Borbálafű, Metélőpetrezselyem, Rozmaring, Rukkola évelő, Téli porcsin, zeller, zamatos turbolya, Vízitorma

áprilistól várható növényeink: Borsmenta, Citromfű, Csicsóka, Istenfa, Izsóp, Indiai citromfű, Kakukkfű, Kert ruta, Koriander, Kövirózsa, Oreganó, Stevia, Szúrós gyöngyajak, Tárkony,

májustól várható növényeink: Ánizsmenta, Árnika, Bazsalikomok, Borágó, Borsikafű, Csabaíre vérfű, Curryfű, Fehér üröm, Fekete nadálytő, Fillérfű, Fodormenta, Illatos macskamenta, Indiáncsalán, Lestyán, Levendula, Ligetszépe, Macskagyökér, Majoránna, Metélőfokhagyma, Muskotályzsálya, Orbáncfű, Orvosi pemetefű , Orvosi ziliz, Orvosi zsálya, Őszi margitvirág, Szarvasagancs útifű,

júniustól várható növényeink: Metélőhagyma, Torma

Az élő növényeknél mindenképpen a személyes átvételt javasoljuk amennyiben ez lehetséges. Egyrészt úgy bármilyen mennyiség rendelhető, másrészt így vehető át a legjobb minőségben, harmadrészt a helyszínen ingyenes szaktanácsadás vehető igénybe.

A palánták vásárlásához a Sprinter futárszolgálat házhoz szállítási szolgáltatását is igénybe vehetik, de egy csomagban legfeljebb 10 darab palántát tudunk biztonságosan elküldeni.

A futárcég egy napos szállítási határidőt ígér, néha azonban ez egy nappal meghosszabbodik. A palánták azonban 2 nap alatt sem károsodnak.

A növények élőlények, ezért mi mindent megteszünk azért hogy biztonságosan eljussanak a biokertészekhez. Amennyiben valamilyen nyomós ok miatt visszamondják a rendelést, akkor kérem időben jelezzék cégünknek. Az át nem vett és visszaküldött növények értékét következő vásárlásuknál kiszámlázzuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cserepes növények, rendelés és szállítás menete” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük