Elfogyott!

Cserfes Rózi az erdőben mesekönyv és foglalkoztató füzet

2 450 Ft

Gyermekeknek szóló könyv a természet körforgásáról. 

Add to Wishlist Created with Sketch.

Kedvencekbe!

Elfogyott!

SKU: /SZK-5 Category:

Description

Cserfes Rózi az erdőben mesekönyv és foglalkoztató füzet

Krumpach Erzsébet, a Bőség Kertje szerzője a Cserfes Rózi az erdőben mesekönyv és foglalkoztató füzet című művét jelentette meg gyermekek számára.

Gyermekeink a fő céljai minden biokertészeti törekvésünknek. Amíg kisbabák, az anyukák miattuk kezdik el leggyakrabban az otthoni kertészkedést, és a bio élelmiszerek vásárlását. Velük lesznek teljesek a kirándulások.  Miattuk költöznek a fiatal családok zöldövezetbe.

Ez a könyv az egyik első lépés lehet a gyerekek tudatos, természet tisztelő és szerető felnőtté neveléséhez.

Rózi egy napján keresztül mesélhetjük el a 2-6 éves korosztálynak a természet alapjait.

A család, a háziállatok, az öltözködés, az étkezés, a kirándulás, a növények, a természet körforgása, a növénytermesztés nagyüzemi és bio verziója és a hasznos rovarok mind helyet kaptak ebben a szép nyelvezetű könyvben.
Az általános iskola első osztályaiban és érdekes olvasmány lehet.

A könyvet kiegészíti egy nagyon szép és hasznos foglalkoztató füzet, játékos feladványokkal a természet megfigyeléséről az 5-7 éves korosztálynak.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Additional information

Weight 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cserfes Rózi az erdőben mesekönyv és foglalkoztató füzet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *