Cserfes Rózi az erdőben mesekönyv és foglalkoztató füzet

2 450 Ft

Gyermekeknek szóló könyv a természet körforgásáról. 

Elfogyott

Leírás

Cserfes Rózi az erdőben mesekönyv és foglalkoztató füzet

Krumpach Erzsébet, a Bőség Kertje szerzője a Cserfes Rózi az erdőben mesekönyv és foglalkoztató füzet című művét jelentette meg gyermekek számára.

Gyermekeink a fő céljai minden biokertészeti törekvésünknek. Amíg kisbabák, az anyukák miattuk kezdik el leggyakrabban az otthoni kertészkedést, és a bio élelmiszerek vásárlását. Velük lesznek teljesek a kirándulások.  Miattuk költöznek a fiatal családok zöldövezetbe.

Ez a könyv az egyik első lépés lehet a gyerekek tudatos, természet tisztelő és szerető felnőtté neveléséhez.

Rózi egy napján keresztül mesélhetjük el a 2-6 éves korosztálynak a természet alapjait.

A család, a háziállatok, az öltözködés, az étkezés, a kirándulás, a növények, a természet körforgása, a növénytermesztés nagyüzemi és bio verziója és a hasznos rovarok mind helyet kaptak ebben a szép nyelvezetű könyvben.
Az általános iskola első osztályaiban és érdekes olvasmány lehet.

A könyvet kiegészíti egy nagyon szép és hasznos foglalkoztató füzet, játékos feladványokkal a természet megfigyeléséről az 5-7 éves korosztálynak.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 0.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cserfes Rózi az erdőben mesekönyv és foglalkoztató füzet” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük