Digitális nedvességmérő talajban

6 500 Ft

Talajkezelésekhez és megfelelő öntözéshez megmutatja az optimális időpontot.

1 készleten

Leírás

Digitális nedvességmérő talajban

A digitális nedvességmérő talajban a  föld nedvességét mérő eszköz.

Digitális skálával (0 és 3,5 között alacsony nedvesség; 3,6 és 7,9 között megfelelő nedvesség; 8 és 9.9 között magas nedvesség).

A szondát a háromnegyedéig kell a földbe szúrni, és rögtön kijelzi az aktuális értéket.

Méretei: 26 x 5 x 3 cm

A BioGazdabolt ajánlása:

A talaj nedvességtartalma nagyon fontos a különböző kezelések elvégzéséhez, illetve az optimális öntözési időpont meghatározásához. A növények túlöntözése kedvez a gombás és baktériumos megbetegedéseknek és az állandó talajnedvesség miatt a gyökérzet lefelé történő növekedése leáll, így a szárazságtűrés és ellenálló képesség csökken.

A túl száraz talaj nem csak a növények kiszáradását okozza, hanem a talajélet leállását is. Egyes élő biológiai készítmények pedig egyszerűen elpusztulnak, vagy nem szaporodnak bizonyos talajnedvesség szint alatt.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Digitális nedvességmérő talajban” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük