Elfogyott!

Ecowin bio vetőmagkeverék 20 kg

58 900 Ft

Gyümölcsösök tökéletes talajtakarása.

Kedvencekhez Created with Sketch.

Kedvencekbe!

Elfogyott!

Cikkszám: ZTR02 Kategória:

Leírás

Ecowin bio vetőmagkeverék 20kg

Az Ecowin speciális bio vetőmagkeverék szőlők és gyümölcsösök alá. Ökológiai gazdaságokban végzett kísérlet alapján a leghatékonyabb gyomvisszaszorító sorköztakaró keverék.

13 fajt tartalmaz: szarvaskerep (Lotus corniculatus) (2,5%), komlós lucerna (Medicago lupulina) (5%), takarmánybaltacím (Onobrychis viciaefolia) (36%), lándzsás útifű (Plantago lanceolata) (1%), nyúlszapuka (Anthyllis vulneraria) (2%), fehér here (Trifolium repens) (7,5%), murok (Daucus carota) (1,5%), pohánka (Fagopyrum esculentum) (8%), mézontófű (Phacelia tanacetifolia) (2,5%), magvas gomborka (Camelina sativa) (5%), bíborhere (Trifolium incarnatum) (8%), tarka koronafürt (Coronilla varia) (6%) és vetési bükköny (Vicia sativa) (15%). 

Az Ecowin bio vetőmagkeverék kifejezetten ökológiai gyepek létrehozásához. Mindegyikük őshonos hazánkban, folyamatos táplálékot biztosítanak a hasznos rovarok számára. A biológiai sokféleség felé vezető fontos lépcső, hogy teret és táplálékot biztosítunk azoknak a hasznos élő szervezeteknek, akik életük bizonyos szakaszaiban elrejtőznek, vagy éppen táplálkoznak a virágokon.

Kevesen tudják, hogy a ragadozóatkák, virágpoloskák és más rovarölő rovarok ha nem találnak zsákmányállatot, akkor vagy éhen halnak, vagy elvándorolnak, kivéve, ha virágporra cserélhetik rovartáplálékukat. Az pedig egyszerűen megérthető, hogy ha eltűnnek a ragadozók, felszaporodik a préda, ami ebben az esetben a kártevők sokaságát jelenti.

Vetés szabadföldbe: március első fele-március második feléig

Tartalom: kb. 20 kg mag

 

Aktuális biológiai növényvédelmi információkért keresse a Biokert Magazint, melyre ITT tud feliratkozni.
A Komplex Biokert működéséről pedig elérhető az online tanfolyamunk.

Ecowin bio vetőmagkeverék 20 kg

További információk

Tömeg 0.01 kg
Vetésidő szabadfölbe

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ecowin bio vetőmagkeverék 20 kg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük