Mini fűrész 150 milliméteres tokkal

2 490 Ft

Univerzális vágóeszköz, amely mindig kéznél van.

5 készleten

Leírás

Mini fűrész 150 milliméteres tokkal

A mini fűrész 150 milliméteres tokkal tökéletes szerszám egy biokertésznek a gyümölcsösben. Kényelmes tokját bármilyen övre rögzíthetjük, mindig kéznél van és egy közepes konyhakés mérete ellenére egész nagy ágak levágására is alkalmas.

Kis erőkifejtést igényel, mert fogai nagyon jól kialakítottak és erősek.

A BioGazdabolt ajánlásával:

Még veteményesben is használjuk az erősebb növényi részek eltávolítására. Ilyen lehet például egy elöregedett tökféle szára.

Bogyós gyümölcsöknél ideális, illetve a fák, cserjék nyári zöldmetszésénél.

Mi a tavaszi nagy metszések idején is sokat használjuk, hiszen kisebb ágak eltávolításánál néha sokkal jobban hozzáférünk ezzel az eszközzel, mint egy teleszkópos nyelű ágvágóval.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini fűrész 150 milliméteres tokkal” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük