Elfogyott!

HUMUSZOL 1 liter huminsavas talajkezelő

1 490 Ft

Azonnali segítség minden hiánybetegségnél.

Kedvencekhez Created with Sketch.

Kedvencekbe!

Elfogyott!

Leírás

Humuszol 1 l huminsavas bio talajkezelő

A Humuszol 1l huminsavas bio talajkezelő  a kijuttatott és a földben lévő tápanyagok felszívódását maximalizálja. A legfontosabb összetevőik a huminsavak, amelyek olyan természetes kelát-komplex képző savak, melyek akár több mint 70 féle ásványi anyagot zárhatnak magukba, mint például a kalcium, kálium, magnézium és a vas, amik nélkülözhetetlenek a növények megfelelő életciklusához.

A Humuszol a huminsavak erejét kihasználva segíti a talajban lévő, a növény számára nem hozzáférhető formában lévő tápanyagok felvételét, így növeli a terméshozamot, fokozza a növény ellenálló képességét, pótolja a hiányelemeket, ezáltal megszüntetheti a gyakran előforduló hiánybetegségeket. Felhasználható valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrában.

Főként talaj kondíciójának javítása céljából használjuk. Továbbá használhatjuk a talajélet fokozására, a tápanyag felvétel hatékonyabbá tételére, a stresszhatások csökkentésére.

Tápoldatban bármivel keverve biostimulánsként használható. A lombtrágyák hatékonyságát fokozza.

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

Ezt a terméket öntözve, tápoldatban, vagy permetezve juttassuk ki.

Használható minden esetben ha valamilyen anyag jobb felszívódását szeretnénk elérni, ami azért fontos, mert a különböző tápanyagok általában jelen vannak a talajban, csak az arányok eltolódásával némelyik felvétele gátolt lesz a növények számára. Tipikusan ilyen a kalcium és a vas. Humusol használatával elkerülhetők ezek az élettani problémák.

Előnye, hogy azonnal felszívódik és már megjelenő hiánybetegségek esetén is hatékony.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HUMUSZOL 1 liter huminsavas talajkezelő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük