Kombinált kapa

6 590 Ft

Csillagkapa a hatékony talajforgatásért.

2 készleten

Leírás

Kombinált kapa

A kombinált kapa csillagkapa és kapakengyel, mely nyéllel tolható.

A BioGazdabolt ajánlásával:

Nagyobb kertekbe a tolikapa és az ugyancsak tolható kombinált kapa való. Előbbihez speciális adapterek is kaphatók. Ez egy drágább kategória, de egyrészt rendkívül hosszú élettartamúak, másrészt pedig nagyon erősek. A rotációs kapák ugyan jelentősen megkönnyítik a kerti munkát, a talajszerkezetet azonban teljesen szétverik. Helyettük alkalmazhatók a tolikapák. 

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kombinált kapa” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük