Elfogyott!

Marokkói menta

800 Ft

Legfinomabb menta a koktélokba. 

Add to Wishlist Created with Sketch.

Kedvencekbe!

Elfogyott!

SKU: /CS-71 Category:

Description

Marokkói menta bio fűszernövény

A marokkói menta bio fűszernövény az egyik legfinomabb menta fajta, mivel nincs kesernyés utóíze.

Koktélokban ezt használják.

Bokros növekedésű évelő, kb. 60 cm-es maximális magasságot érhet el. Kellemes aromájú, üde zöld, kerekded, kissé hosszúkás, ráncos felületű levelei dús levélzetet alkotnak. Rózsaszínű virágait nyár végén, ősz elején hozza.

Napos, világos vagy félárnyékos helyre egyaránt ültethetjük. Jó vízgazdálkodású talajban érzi jól magát. Cserépben tartva rendszeres, mérsékelt öntözést igényel.

Fűszer és gyógynövény vegyszermentes palántáink

Minden gyógy- és fűszernövény palántánk vegyszermentes bio minősítésű kertészetéből származik.

A különleges kínálat folyamatosan változik. A különböző fajokból, fajtákból álló készletünk változik és ahogy elfogy egy-egy idény növény ELFOGYOTT címkével látjuk el a webáruházban.

Az új fajokat, fajtákat elsőként a Biokiskert és a Bio-Gazdabolt Facebook oldalán mutatjuk be, az aktuálisan ültethetőket pedig mindig az utolsó Biokert Magazinban tesszük közzé, ahol segítséget is adunk a választáshoz és a kezeléshez.

Palántáink többségét (limitált, csomagonkénti maximum 10 db-os mennyiségben) házhoz szállítással ki is küldjük, de ha lehet akkor a telephelyi átvételt javasoljuk.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

A Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
A FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Additional information

Weight 0.5 kg
Dimensions 10 × 20 × 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marokkói menta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *