Metszőolló egyenes zöldmetszéshez

2 500 Ft

Zöldmetszések, precíz eszköze.

9 készleten

Leírás

Metszőolló egyenes zöldmetszéshez

A metszőolló egyenes zöldmetszéshez kifejezetten zöld ágakhoz ajánlott erős, precíz, egyenes vágófelületű nemesacél olló.

Japán pengéje rendkívül precíz kialakítású, nem roncsol. Nagy erő kifejtéséhez nem javasolt.

A BioGazdabolt ajánlásával:

A paradicsom kacsolásától, a szőlő hajtásritkításán keresztül, egészen a rózsa nyári metszéséig minden nyári metszéshez ezt a szerszámot javasoljuk.

Nem túl nagy erő kifejtéséhez való, hanem precíz, teljesen egyenes metszésvonal kialakításához. Ez azért fontos, mert ilyenkor nagyon könnyen fertőződhet a seb a növényen és minél kisebb a sebfelület annál gyorsabban képes lezárni a növény.

Fontos: Nagyon könnyen átvihetők zöldmetszéssel a különböző kórokozók, különösen a vírusok, ezért gyakran fertőtlenítsük a pengét a használat során!!!

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Metszőolló egyenes zöldmetszéshez” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük