Mini melegágy 3 rekeszes

990 Ft

Egy nagyobb párkányra elhelyezhető, praktikus palántanevelő, háromfelé osztott nevelőtérrel.

Elfogyott

Leírás

Mini melegágy 3 rekeszes

A 3 rekeszes mini melegágy egy nagyobb párkányra elhelyezhető, praktikus palántanevelő. A háromfelé szeparálható nevelőtér megakadályozza a fertőzések terjedését. A mag keléséhez és a palánta kezdeti fejlődéséhez biztosít helyet. Utána pikírozni kell, vagy közvetlenül kiültetni a végleges helyére.

Átlátszó műanyag tető biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és páratartalmat.

A BioGazdabolt ajánlásával:

Ne kezdjük túl korán a palántanevelést! Ha túl sokáig hagyjuk a növényeket a palántanevelőben, akkor nem tudjuk biztosítani a megfelelő tápanyagellátást, ha pedig túl korán kiültetjük, akkor a kinti hideg miatt le fog állni a fejlődésük.

A mini palántanevelőt szellőztessük!!! Érdemes a vetőmagok kezeléséhez Polyversum gombaölő gombát használni, hogy elkerüljük a csírakori betegségeket.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini melegágy 3 rekeszes” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük