Elfogyott!

Mini petefürkész darazsak

650 Ft

Különböző fejlődési fázisban lévő darázs lárva kártevők ellen a bio kertekben.

Add to Wishlist Created with Sketch.

Kedvencekbe!

Elfogyott!

SKU: /NV-ROVAR22 Category:

Description

Mini bio petefürkész darazsak

Praktikusan kiakasztható kapszulákban 4000 db különböző fejlődési fázisban lévő mini bio petefürkész darazsak lárvája.

10.000 Ft feletti rendelésnél díjbekérő alapján a terméket előre kell fizetni. Erősen hűtött, érzékeny készítmény, ezért vagy telephelyen átvehető egyeztetett időpontban, vagy speciális hűtött, express szállítással rendelhető (utóbbihoz 2 kg-ig lehet más termékeket is kérni). Rendeléstől számított körülbelül egy héten belül kollégáink jelentkeznek. Kérjük hozzon kis méretű hűtőtáskát és jégakkut!

A hűtési lánc megszakadásától számított néhány órán belül elkezdődik a kikelés ami 3 hétig tart. A kihelyezéstől 4 héten keresztül egy 10 méteres körben a szinte láthatatlan méretű veszélytelen állatok teljesen hernyómentesen tartják a területet.

Alkalmas káposztalepkék, bagolylepkék, a bukszusok és fügék hernyói és araszolók ellen veteményesben és gyümölcsösben egyaránt.

A rendelés csak budapesti telephelyünkön vehető át, mert nagyon érzékeny élőlényekről van szó. Az idei első szállítmány májusban érkezik, utána két hetente kapunk új szállítmányt. Idén új, sokkal szélesebben alkalmazható fajtát szállítanak, de a kapszulák hűtve is csak 5 napig tarthatók nyugalmi állapotban. Ezért kizárólag előrendelés alapján kérjük be őket! A kapszulák érkezésekor telefonos értesítést küldünk, ami után néhány napon belül hűtőtáskában el kell vinni a petefürkészeket.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Additional information

Weight 16 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini petefürkész darazsak”

Your email address will not be published. Required fields are marked *