Mini petefürkész darazsak

600 Ft

Elfogyott

Leírás

ELŐRENDELÉS, ELSŐ SZÁLLÍTÁS: MÁJUS

Minden héten szerda délután zárjuk a rendeléseket, akkor továbbítjuk őket a beszállítónak. A következő csütörtök reggeltől vasárnap estig lehet egyéni időpontegyeztetés alapján átvenni a fürkészeket. Mindenkit telefonon értesítünk.

Praktikusan kiakasztható kapszulákban 4000 db különböző fejlődési fázisban lévő mini petefürkész darázs lárva. 

A hűtési lánc megszakadásától számított néhány órán belül elkezdődik a kikelés ami 3 hétig tart. A kihelyezéstől 4 héten keresztül egy 10 méteres körben a szinte láthatatlan méretű veszélytelen állatok teljesen hernyómentesen tartják a területet.

Alkalmas káposztalepkék, bagolylepkék, a bukszusok és fügék hernyói és araszolók ellen veteményesben és gyümölcsösben egyaránt.

A rendelés csak budapesti telephelyünkön vehető át, mert nagyon érzékeny élőlényekről van szó. Az idei első szállítmány májusban érkezik, utána két hetente kapunk új szállítmányt. Idén új, sokkal szélesebben alkalmazható fajtát szállítanak, de a kapszulák hűtve is csak 5 napig tarthatók nyugalmi állapotban. Ezért kizárólag előrendelés alapján kérjük be őket! A kapszulák érkezésekor telefonos értesítést küldünk, ami után néhány napon belül hűtőtáskában el kell vinni a petefürkészeket.

További információk

Tömeg16 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini petefürkész darazsak” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük