Mungóbab mag csíráztatáshoz

540 Ft

Fehérjében gazdag, nagyon finom, húsos csíra.

2 készleten

Leírás

Mungóbab mag csíráztatáshoz

A mungóbab csírának kiemelkedően magas a fehérjetartalma, jelentős a vas- és C-vitamin tartalma.

Csíráztatott formában könnyen emészthető, nem okoz bélgázosodást.

Mungóbab mag csíráztatása:
A magvakat felhasználás előtt öblítsük le, majd langyos vízben áztassuk 12 órán át. Ismételt leöblítés után terítsük a magvakat vékonyan a csíráztató edény lyukacsos tálcájára és az alsó edényt töltsük tele vízzel. (Nedves szűrőpapírra is tehetjük.) Tartsuk az edényt 18-20 fokon világos, de ne napfényes helyen. Napi 1-2 alkalommal öblítsük le a csírákat langyos vízzel. A kész csíranövényeket hűtőben 3-4 napig frissen tarthatjuk. A termék nem alkalmas házikerti termesztésre!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mungóbab mag csíráztatáshoz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük