Nárcisz csokros színkeverék vegyszermentes virághagyma

790 Ft

Egyik legkorábbi virág az ökológiai virágszigetekben.

Elfogyott

Leírás

Nárcisz csokros színkeverék vegyszermentes virághagyma

Nárcisz csokros színkeverék vegyszermentes virághagyma az egyik legkorábbi virág az ökológiai virágszigetekben.

Teljesen igénytelen, évelő és helyben szaporodik. Közepes magasságú, ezért közvetlenül ne a gyepbe tegyük, hanem abban elkülönített ún.: virágszigetekbe

A kis méretű, igénytelen, vad típusú virágok azért fontosan a biokertekben, mert a hasznos rovarok számára táplálékot biztosítanak. A méheknek és egyéb beporzóknak ezek a legkoraibb táplálékforrásai, amely odaszoktatja és közel tartja őket a később beporzandó haszonnövények közelébe.

Talán ennél is fontosabb azonban, hogy a hasznos ragadozó rovaroknak, amikor nincsenek ehető kártevők, szintén alternatív táplálékot jelentenek, ezért a biokerti ökoszisztémák leghasznosabb rovarainak sokféleségét biztosítják a biokertekben.

Ütetési idő: október eleje-komoly fagyokig,

Virágzás ideje: március eleje-április végéig

Tartalom: 10-12 db

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg0.01 kg
Vetésidő szabadfölbe

, , ,

Betakarítási idő

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nárcisz csokros színkeverék vegyszermentes virághagyma” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük