Nemastar Lótücsök elleni készítmény (50 milliós)

8 990 Ft

Az egyetlen lótücsök elleni hatékony bio készítmény.

Előrendelés

Hűtött készítmény, csomagpontra nem szállítható.

Leírás

AZ EGYETLEN LÓTÜCSÖK ELLEN VALÓBAN HATÉKONY SZER
A termékben található Steinernema carpocapsae fonálféregfaj a bogarak talajban lévő lárváit, vakondtücsök (lótücsök, lótetű) esetében a kifejlett egyedet aktívan keresi és megfertőzi. A fertőzést követő második-harmadik napon a megtámadott egyed elpusztul. A tetemet pedig több ezer új fonálféreg hagyja el, melyek újabb célkártevő felkutatására indulnak. Lótücsök, lószúnyog és bagolylepke lárva ellen használható.

SZEPTEMBERTŐL HŰTVE HÁZHOZ SZÁLLíTJUK, DE A SZEMÉLYES ÁTVÉTELT JAVASOLJUK TELEPHELYÜNKÖN!
 
Szállítási határidő 1 hét. Használat 12 celsius fokos talajhőmérséklet felett (április második fele)

Videó a használatáról

Ezek a termékeink rövid szavatossági idővel rendelkeznek és kizárólag hűtve szállíthatók! Átvételre budapesti telephelyünket javasoljuk, ahol személyesen készpénz ellenében, szaktanáccsal kapja meg zárt hűtőláncból a friss terméket. Rendeléskor a “személyesen, készpénz” kategóriát szíveskedjen megjelölni. Átvételi időpontot a 70-63-73-883-as telefonszámon lehet kérni.Telephelyünk címe: 1203 Bp. Kende Kanuth u. 58.

A készítményben található fonálférgek hazánkban őshonosak. Melegvérű állatokra, emberre és növényekre teljesen ártalmatlanok. Használatuk során nem alakul ki rezisztencia ellenük.

Alkalmazása

50 millió fonálférget tartalmazó készítmény 100 m2 terület kezelésére elegendő!
Általánosságban elmondható, hogy a készítmény alkalmazásának előfeltételei a nedves talaj és a 12-30 °C közötti talajhőmérséklet. A kezelést követően fél órán belül meg kell öntözni a területet majd az optimális hatás elérése érdekében 2 héten keresztül nedvesen kell azt tartani. Kijuttatható a talajra permetezve, kézi permetezővel illetve locsolókannával is.

Kifejlett vakondtücsök (lótücsök, lótetű) ellen a kezelést érdemes még a peterakási időszak előtt, talajhőmérséklettől függően legkésőbb május végéig elvégezni, de szükség esetén szeptember végéig használható.

A vetési bagolylepke hernyója ellen május-június és szeptember-október hónapokban érdemes alkalmazni.

Gyepterületen a készítményt a lószúnyog lárvák ellen szeptember-október hónapokban, a rovar rajzása után 2 héttel célszerű kijuttatni.

További információk

Tömeg14 kg
Méretek100 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nemastar Lótücsök elleni készítmény (50 milliós)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük