Nemastar lótücsök elleni készítmény (500 milliós)

59 990 Ft

Az egyetlen lótücsök elleni hatékony bio készítmény.

Előrendelés, díjbekérővel.

Hűtött készítmény, nem szállítható.

Elfogyott

Leírás

Nemastar lótücsök elleni bio rovarölő szer

A Nemastar lótücsök elleni bio rovarölő szer az egyetlen lótücsök ellen valóban hatékony szer! 

10.000 Ft feletti rendelésnél díjbekérő alapján a terméket előre kell fizetni. Erősen hűtött, érzékeny készítmény, ezért már csak telephelyen átvehető egyeztetett időpontban. Rendeléstől számított körülbelül egy héten belül lehet átvenni. Kérjük hozzon kis méretű hűtőtáskát és jégakkut!

A termékben található Steinernema carpocapsae fonálféregfaj a bogarak talajban lévő lárváit, vakondtücsök (lótücsök, lótetű) esetében a kifejlett egyedet aktívan keresi és megfertőzi. A fertőzést követő második-harmadik napon a megtámadott egyed elpusztul. A tetemet pedig több ezer új fonálféreg hagyja el, melyek újabb célkártevő felkutatására indulnak. Lótücsök, lószúnyog és bagolylepke lárva ellen használható.

Csak SZEMÉLYES ÁTVÉTEL TELEPHELYÜNKÖN, díjbekérővel!
Szállítási határidő 1 hét. Használat 12 celsius fokos talajhőmérséklet felett (április második fele).

Videó a használatáról

Ezek a termékeink rövid szavatossági idővel rendelkeznek és kizárólag hűtve szállíthatók!

Átvételre budapesti telephelyünket javasoljuk, ahol személyesen készpénz ellenében, szaktanáccsal kapja meg zárt hűtőláncból a friss terméket. Rendeléskor a “személyesen, készpénz” kategóriát szíveskedjen megjelölni. Átvételi időpontot a +36 70-63-73-883-as telefonszámon lehet kérni.Telephelyünk címe: 1203 Bp. Kende Kanuth u. 58.

A készítményben található fonálférgek hazánkban őshonosak. Melegvérű állatokra, emberre és növényekre teljesen ártalmatlanok. Használatuk során nem alakul ki rezisztencia ellenük.

Alkalmazása:

500 millió fonálférget tartalmazó készítmény 1000 m2 terület kezelésére elegendő!
Általánosságban elmondható, hogy a készítmény alkalmazásának előfeltételei a nedves talaj és a 12-30 °C közötti talajhőmérséklet. A kezelést követően fél órán belül meg kell öntözni a területet majd az optimális hatás elérése érdekében 2 héten keresztül nedvesen kell azt tartani. Kijuttatható a talajra permetezve, kézi permetezővel illetve locsolókannával is.

Kifejlett vakondtücsök (lótücsök, lótetű) ellen a kezelést érdemes még a peterakási időszak előtt, talajhőmérséklettől függően legkésőbb május végéig elvégezni, de szükség esetén szeptember végéig használható.

A vetési bagolylepke hernyója ellen május-június és szeptember-október hónapokban érdemes alkalmazni.

Gyepterületen a készítményt a lószúnyog lárvák ellen szeptember-október hónapokban, a rovar rajzása után 2 héttel célszerű kijuttatni.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 200 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nemastar lótücsök elleni készítmény (500 milliós)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük