Nematop Cserebogár pajor elleni készítmény (50 milliós)

8 990 Ft

Cserebogár pajor elleni bio készítmény, amely megoldja a pázsitok foltszerű elhalását és az állandó vakondtúrásokat.

Előrendelés

Hűtött készítmény, csomagpontra nem szállítható.

Elfogyott

Leírás

LEGHATÉKONYABB KERTI CSEREBOGÁR ELLENI SZER!
Elsősorban a kerti cserebogár gyepet is károsító pajorjai és a vincellérbogarak ellen ajánljuk.

Biológiai rovarölőszer, amely Heterorhabditis bacteriophora fonálférgeket tartalmaz. Ezek a speciális rovarpatogén fonálférgek a bogarak talajban lévő lárváit és bábjait aktívan keresik és megfertőzik. A fertőzést követő második-harmadik napon a bogárlárva elpusztul. Az elpusztult lárvát pedig több ezer új fonálféreg hagyja el, melyek újabb lárvát kezdenek keresni. A védekezést az első károsított növények észlelésekor vagy a fiatal lárvák megjelenésekor kell elkezdeni.

SZEPTEMBERTŐL HŰTVE HÁZHOZ SZÁLLíTJUK, DE JAVASOLJUK A SZEMÉLYES ÁTVÉTELT TELEPHELYÜNKÖN!

Videó a használatáról

Ezek a termékeink rövid szavatossági idővel rendelkeznek és kizárólag hűtve szállíthatók! Átvételre budapesti telephelyünket javasoljuk, ahol személyesen készpénz ellenében, szaktanáccsal kapja meg zárt hűtőláncból a friss terméket. Rendeléskor a “személyesen, készpénz” kategóriát szíveskedjen megjelölni. Átvételi időpontot a 70-63-73-883-as telefonszámon lehet kérni.Telephelyünk címe: 1203 Bp. Kende Kanuth u. 58.

  A készítmény alkalmazásának előfeltételei a nedves talaj és a 12-30 °C közötti talajhőmérséklet. A kezelést követően fél órán belül meg kell öntözni a területet majd az optimális hatás elérése érdekében 3-4 héten keresztül nedvesen kell azt tartani. A szükséges fonálféreg mennyiség 0,5 millió /m2. Kijuttatható a talajra permetezve, öntözőrendszeren keresztül, kézi permetezővel illetve locsolókannával is. Valamint felhasználható palánták áztatásos kezelésére is (50 millió fonálféreg / 200-400 liter ). A kijuttatást célszerű az esti órákban végezni. A Nematop engedélyezett barázdáshátú vincellérbogár (Otiorhynchus sulcatus) lárvái ellen dísznövény- és bogyóskultúrákban. A Nematop-ot március közepétől május végéig az áttelelő lárvák ellen lehet alkalmazni. Egy második kezelés javasolt július végétől szeptember közepéig a nyár elején lerakott petékből fejlődő lárvák ellen. A termék 4-12 °C között tárolható, csak közvetlenül a felhasználás előtt lehet felnyitni a csomagot és annak teljes tartalmát fel kell használni.

További információk

Tömeg14 kg
Méretek100 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nematop Cserebogár pajor elleni készítmény (50 milliós)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük