Palánta rendelés és szállítás menete

Leírás

A paradicsom, paprika, padlizsán palánták április második felétől lesznek átvehető állapotban, akkor értesítjük ki vásárlóinkat, hogy lehet értük jönni, illetve akkor kezdjük meg a szállításukat!

Webáruházunkban két típusú palánta, illetve cserepes lágy szárú növény kapható.

A fűszer-, gyógy- és védőnövények, valamint különleges levélzöldségeink egész évben, a szezonális termelés alapján rendelhetők, ezért változó a kínálat. Amikor az aktuálisan rendelkezésünkre álló készlet kifogy, akkor ideiglenesen nem rendelhetők tovább az egyes fajták.

A tavaszi szezonban vásárolhatók bio zöldségpalántáink. Ezeket három biogazdaságban termeltetjük, hogy a lehető legszélesebb kínálat álljon a biokertészek rendelkezésére.

A hidegtűrő (elsősorban káposztafélék) palántákat már április elejétől át tudjuk adni, de a melegkedvelőket (pl.: paradicsom, paprika) csak április közepétől.

Az eltérő szállítási és ültetési időpontok miatt egy rendelés átvételére az értesítéstől számított maximum 1 hét áll a vevők rendelkezésére, mert hosszabb idő alatt a palánták – gondoskodásunk ellenére – károsodhatnak az eredeti cserepükben.

Vásárlóink a rendelés leadása után csak egy automatikus visszaigazoló emailt kapnak, amely csak arról értesíti őket, hogy fogadtuk a rendelést. A következő emailben már személyesen értesítjük a konkrét rendeléssel, annak átvételével kapcsolatban. Amikor jelezzük, hogy  a növények átvehetők, akkortól maximum 1 hét áll rendelkezésükre annak átvételére, utána töröljük a rendelést, a termék pedig visszakerül a szabad készletbe.

A palántáknál mindenképpen a személyes átvételt javasoljuk amennyiben ez lehetséges. Egyrészt úgy bármilyen mennyiség rendelhető, másrészt így vehető át a legjobb minőségben, harmadrészt a helyszínen ingyenes szaktanácsadás vehető igénybe.

A palánták vásárlásához a Sprinter futárszolgálat házhoz szállítási szolgáltatását is igénybe vehetik, de egy csomagban legfeljebb 10 darab palántát tudunk biztonságosan elküldeni.

A futárcég egy napos szállítási határidőt ígér, néha azonban ez egy nappal meghosszabbodik. A palánták azonban 2 nap alatt sem károsodnak.

A növények élőlények, ezért mi mindent megteszünk azért hogy biztonságosan eljussanak a biokertészekhez. Amennyiben valamilyen nyomós ok miatt visszamondják a rendelést, akkor kérem időben jelezzék cégünknek. Az át nem vett és visszaküldött növények értékét következő vásárlásuknál kiszámlázzuk.