Palánta rendelés és szállítás menete

Add to Wishlist Created with Sketch.

Kedvencekbe!

Category:

Description

A paradicsom, paprika, padlizsán palánták április második felétől lesznek átvehető állapotban, akkor értesítjük ki vásárlóinkat, hogy lehet értük jönni, illetve akkor kezdjük meg a szállításukat!

Webáruházunkban két típusú palánta, illetve cserepes lágy szárú növény kapható.

A fűszer-, gyógy- és védőnövények, valamint különleges levélzöldségeink egész évben, a szezonális termelés alapján rendelhetők, ezért változó a kínálat. Amikor az aktuálisan rendelkezésünkre álló készlet kifogy, akkor ideiglenesen nem rendelhetők tovább az egyes fajták.

A tavaszi szezonban vásárolhatók bio zöldségpalántáink. Ezeket három biogazdaságban termeltetjük, hogy a lehető legszélesebb kínálat álljon a biokertészek rendelkezésére.

A hidegtűrő (elsősorban káposztafélék) palántákat már április elejétől át tudjuk adni, de a melegkedvelőket (pl.: paradicsom, paprika) csak április közepétől.

Az eltérő szállítási és ültetési időpontok miatt egy rendelés átvételére az értesítéstől számított maximum 1 hét áll a vevők rendelkezésére, mert hosszabb idő alatt a palánták – gondoskodásunk ellenére – károsodhatnak az eredeti cserepükben.

Vásárlóink a rendelés leadása után csak egy automatikus visszaigazoló emailt kapnak, amely csak arról értesíti őket, hogy fogadtuk a rendelést. A következő emailben már személyesen értesítjük a konkrét rendeléssel, annak átvételével kapcsolatban. Amikor jelezzük, hogy  a növények átvehetők, akkortól maximum 1 hét áll rendelkezésükre annak átvételére, utána töröljük a rendelést, a termék pedig visszakerül a szabad készletbe.

A palántáknál mindenképpen a személyes átvételt javasoljuk amennyiben ez lehetséges. Egyrészt úgy bármilyen mennyiség rendelhető, másrészt így vehető át a legjobb minőségben, harmadrészt a helyszínen ingyenes szaktanácsadás vehető igénybe.

A palánták vásárlásához a Sprinter futárszolgálat házhoz szállítási szolgáltatását is igénybe vehetik, de egy csomagban legfeljebb 10 darab palántát tudunk biztonságosan elküldeni.

A futárcég egy napos szállítási határidőt ígér, néha azonban ez egy nappal meghosszabbodik. A palánták azonban 2 nap alatt sem károsodnak.

A növények élőlények, ezért mi mindent megteszünk azért hogy biztonságosan eljussanak a biokertészekhez. Amennyiben valamilyen nyomós ok miatt visszamondják a rendelést, akkor kérem időben jelezzék cégünknek. Az át nem vett és visszaküldött növények értékét következő vásárlásuknál kiszámlázzuk.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Palánta rendelés és szállítás menete”

Your email address will not be published. Required fields are marked *