Permetező olasz háti 12 liter

15 900 Ft

Nők számára is könnyen használható, jó szórásképű és cseppméretű, megbízható házi permetező, biológiai növényvédelmi készítményekhez különösen bevált.

1 készleten

Leírás

Permetező olasz háti 12 liter

Dimartino Miura permetező pumpás, vállra akasztható, olasz, háti 12 literes permetező. A permetező szóró szár a markolattal együtt 70 – 110 cm. A betöltő nyílás átmérője 10 cm.

A permetezőgép és a permetezőszárat vászonbetétes ( 6,3 mm belső és 11,5 mm külső átmérőjű ) 120 cm hosszú tömlővel van összekötve. A permetező akasztó pántja fekete vászon, melynek a széllessége 3 cm. A kezelőanyag hőmérséklete minimum 1 C és maximum 40 C lehet.

A permetezőgép légtelenítő szelepével a belső nyomás állítható. A permetszóró fej több funkciós.

Anyaga: műanyag
Űrtartalma: 12 liter
Színe: sárga
Csomag mérete: 44,5 X 15 X 57 cm

Könnyen felvehető, nők számára is ideális.

Használatához az alábbi videó nyújthat segítséget:

Video

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Permetező olasz háti 12 liter” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük