Precíziós szeradagoló öntözőkannára

990 Ft

Precíziós kijuttatás élő készítményekhez öntözőkannából is.

Elfogyott

Leírás

Precíziós szeradagoló öntözőkannára

A precíziós szeradagoló öntözőkannára műanyag, könnyen tisztítható öntözőfej, amellyel szabályozható a kijuttatott szermennyiség. (élő készítményekhez)

A locsoló kannához csatlakoztatható, amiben előtte kikevertük a tápanyagot, vagy bármely gombabetegség, rovar elleni szert.

Ideális Polyversumhoz, Trifenderhez, Artishoz, Nematophoz, Nemastarhoz, de a baktériumtrágyák, vagy tápoldatok kijuttatásához is jó. 

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Precíziós szeradagoló öntözőkannára” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük