Prev-B2

7 990 Ft

Narancsolajjal a tetvek ellen.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

A PrevB2 egy  adjuváns készítmény.

A narancsolaj rendelkezik az egyéb olajok fontos pozitív tulajdonságaival, mint például a víztaszító növényi viaszrétegen történő áthatolás képessége, de nem alkot a növényi légzést gátló olajfilmet a leveleken, terméseken, ezzel nem okoz tartós stresszt a kezelt növénynek. Ugyanakkor a narancsolaj kiszárító hatása érvényesül a lágy kitinvázzal rendelkező károsítókon (pl. gombafonalak, lágy testű kártevők)

Összetevői kiemelkedő nedvesítő hatást, tapadást és permetlé penetrációt biztosítanak az alkohol-etoxilát hatóanyag és a hidegen préselt narancsolaj adalékanyag jóvoltából. Az alkohol-etoxilát hatóanyag a felelős az egyedülálló permetlé terülésért és nedvesítő hatásért, már nagyon kis koncentrációban (0,15%) is. Ezen komplex tulajdonságok miatt bátran állíthatjuk, hogy a PrevB2 egymagában elvégzi a különféle típusú és funkciójú adjuvánsok dolgát.
0,15%-os koncentrációban kitűnő nedvesítőszer, ahogy növeljük a koncentrációt növekszik a tapadásfokozás és a penetráció, 0,3-0,5%-os oldatban használva pedig már a rovarokra gyakorolt kiszárító hatás is érvényesül.
– Benedvesíti a rovarok viaszos külső kitinvázát.
– Benedvesíti a víztaszító gombamicéliumokat és spórákat.
– Kiszárítja (deszikkálja) azokat a növényi sejteket, amelyeket rovar vagy gomba károsítás ért. Ezen sejtek deszikkálása megakadályozza a károsító továbbterjedését.
A mézharmatot, amit olyan szívó kártevők, mint pl. a levéltetvek vagy pajzstetvek választanak ki, a permetlében kijuttatott PrevB2 felszárítja.
A PrevB2-vel kezelt növényi felületek a kezelés utáni harmat, vagy gyenge eső hatására újranedvesednek. Ez megakadályozza a nagy cseppek kialakulását, és gyorsítja a növény felszáradását.

A Bio-Gazdabolt ajánlásával:

Minden gyenge kitinpáncélzatú rovart elpusztít. Alaposan kell permetezni, mert be kell vonnia a rovarokat, hogy megfulladjanak a légzőrendszerüket eltömítő olajtól. Különleges tulajdonsága, hogy vízelvonó hatásának köszönhetően kiszárítja a kártevők petéit is.

30 ml kell 10 liter vízhez. Töményebben perzselhet. Örökzöldeken, különleges dísznövényeken végezzünk próbát.

Lemosáshoz kifejezetten átállt biokertekbe, tetvek és lisztharmat ellen folyamatosan veteményesbe is.
200 liter permetlé elkészítéséhez elegendő.
Minden gyenge kitinpáncélzatú rovart elpusztít. Alaposan kell permetezni, mert be kell vonnia a rovarokat, hogy megfulladjanak a légzőrendszerüket eltömítő olajtól. Különleges tulajdonsága, hogy vízelvonó hatásának köszönhetően kiszárítja a kártevők petéit.
30-50 ml kell 10 liter vízhez. Töményebben perzselhet. Örökzöldeken, különleges dísznövényeken végezzünk próbát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prev-B2” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük