Ricinus

800 Ft

Hatalmas vakondűző növény.

Elfogyott

Leírás

Ricinus bio gyógynövény

A ricinus bio gyógynövény rendkívül hatékony rovarriasztó hatású növényünk.

A növényt bármilyen formában (őrölt, darált, szárított) formában a talajhoz keverve kijuttathatjuk.

A talajlakó kártevőket távol tartja, amely egyben az őket fogyasztó vakond bejárását is megszünteti.

A magok mérgező anyagot, a ricin nevű vegyületet tartalmazzák (gyógyászati és egyéb célokra ebből készül a ricinus olaj). A gyermekeket és a háziállatokat mindenképpen tartsuk távol a növénytől, mivel az érintése (tépkedése, rágása) is mérgezést okozhat.

Egyéves, lágyszárú, fagyérzékeny, gyors növekedésű,  nagyon dekoratív dísznövény. Nyáron hozza pirosas virágait, amelyekből szúrós toktermésben fejlődnek a magjai.

Fűszer és gyógynövény vegyszermentes palántáink

Minden gyógy- és fűszernövény palántánk vegyszermentes bio minősítésű kertészetéből származik.

A különleges kínálat folyamatosan változik. A különböző fajokból, fajtákból álló készletünk változik és ahogy elfogy egy-egy idény növény ELFOGYOTT címkével látjuk el a webáruházban.

Az új fajokat, fajtákat elsőként a Biokiskert és a Bio-Gazdabolt Facebook oldalán mutatjuk be, az aktuálisan ültethetőket pedig mindig az utolsó Biokert Magazinban tesszük közzé, ahol segítséget is adunk a választáshoz és a kezeléshez.

Palántáink többségét (limitált, csomagonkénti maximum 10 db-os mennyiségben) házhoz szállítással ki is küldjük, de ha lehet akkor a telephelyi átvételt javasoljuk.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

A Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
A FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

 

További információk

Tömeg 2.5 kg
Méretek 1000 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ricinus” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük