Ricinus

800 Ft

ELFOGYOTT.

Egyik legerősebb riasztó hatású növényünk.

Elfogyott

Leírás

Rendkívül hatékony rovarriasztó hatású növényünk a Ricinus.

A növényt bármilyen formában (őrölt, darált, szárított) formában a talajhoz keverve kijuttathatjuk és a talajlakó kártevőket távol tartja, amely egyben az őket fogyasztó vakond bejárását is megszünteti.

A magok mérgező anyagot, a ricin nevű vegyületet tartalmazzák (gyógyászati és egyéb célokra ebből készül a ricinus olaj). A gyermekeket és a háziállatokat mindenképpen tartsuk távol a növénytől, mivel az érintése (tépkedése, rágása) is mérgezést okozhat.

Egyéves, lágyszárú, fagyérzékeny, gyors növekedésű,  nagyon dekoratív dísznövény. Nyáron hozza pirosas virágait, amelyekből szúrós toktermésben fejlődnek a magjai.

Gyógy- és fűszernövény palántáink

Minden gyógy- és fűszernövény palántánk Újvári Gabriella bio minősítésű házikertészetéből származik.

A különleges kínálat folyamatosan változik. A különböző fajokból, fajtákból álló készletünk változik és ahogy elfogy egy-egy idény növény ELFOGYOTT címkével látjuk el a webáruházban.

Az új fajokat, fajtákat elsőként a Biokiskert és a Bio-Gazdabolt FB oldalán mutatjuk be, az aktuálisan ültethetőket pedig mindig az utolsó Biokert Magazinban tesszük közzé, ahol segítséget is adunk a választáshoz és a kezeléshez.

Palántáink többségét (limitált, csomagonkénti maximum 10 db-os mennyiségben) házhozszállítással ki is küldjük, de ha lehet akkor a telephelyi átvételt javasoljuk.

 

További információk

Tömeg0.5 kg
Méretek51 × 41 × 31 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ricinus” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük