Moly csapda ruhákhoz

1 290 Ft

Hatékony, természetes védelem a ruháknak a molyok ellen.

Elfogyott

Leírás

Moly csapda ruhákhoz

A Moly csapda ruhákhoz természetes feromoncsapda, amely a hím ruhamolylepkéket 10-12 héten keresztül magához vonzza.
A termék szagtalan, ruhába nem ivódik be.

A ragacslapot háromszög alakban összeillesztjük és a műanyag csatok segítségével hozzárögzítjük az akasztóhoz amellyel fel tudjuk akasztani a ruhák közé. Az akasztó alatti fülre felhelyezzük a csomagban levő kicsi gumi karikát amely át van itatva természetes szexferomonnal.

A ragadós anyag miatt jobb ötlet a szekrény aljában elhelyezni a készüléket, mert a rejtett életmódot folytató állatok úgyis megtalálják.

Kidobásánál a ragacslap a papír, míg az akasztó a műanyag hulladék gyűjtőbe kerüljön.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Moly csapda ruhákhoz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük