Talajhőmérséklet mérő

1 900 Ft

A talajkezelések idejének pontos meghatározásához.

4 készleten

Leírás

Talajhőmérséklet mérő

A talajhőmérséklet mérő, a talaj hőmérésére szolgáló eszköz.

32 cm magas -5°C és +80°C között skálázott hőmérő.

Holland gyártású Nature – 6080082 –

Műanyag, törékeny!

A BioGazdabolt ajánlásával:

Talajkezeléseink mindig talaj hőmérséklettől függően végezhetők eredményesen, ezért a valódi biológiai növényvédelemben elengedhetetlen, hogy információval rendelkezzünk erről.

A talaj és a levegő hőmérséklete jelentősen eltér egymástól, ezért nem lehet levegő hőmérőkre alapozni a talajkezeléseket.

Alapvetően amikor a talaj megfagy, minden élettevékenység leáll, hibernálódnak a talaj élőlényei. Amikor a fagy felenged a fák gyökerei és az áttelelő lágyszárúak fejlődése beindul.

10 Celsius fok felett beindul a talajélet, így a talajkezelések is elindulhatnak. Ilyenkor kezdhetjük a talaj és a komposzt beoltását baktériumokkal, gombákkal. Elkezdhetjük használni a fonalféreg-, rovar- és gombaölő gombákat.

12 Celsius fok felett már kijuttathatók hasznos fonalféreg készítményeink.

30 Celsius fok felett már befejezzük a talajkezeléseket, mert a túlságosan felmelegedő talajban elpusztulnak hasznos élőlényeink.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Talajhőmérséklet mérő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük