Téli madáreleség csomag

890 Ft

Biokerti kihelyezésre különösen alkalmas csomagolású madáreleség szett.

Elfogyott

Leírás

Téli madáreleség csomag

Téli madáreleség csomag.
Tartalma: 6 db cinkegombóc
                  1 csomag napraforgó
                  1 csomag földimogyoró

A BioGazdabolt ajánlásával:

Ezek a kiszerelések nagyon praktikusak a biokerti kihelyezésre, hiszen leginkább a madárvédelmi bogyós sövényeken szeretnénk tartani őket, ezért ott is etetjük. A kis hálós megoldású adagokat egyszerűen csak fel kell akasztani a bokrok ágaira.

A hasznos madarakat már az őszi időszakban kezdjük az etetőhelyre szoktatni és egészen tavaszig folyamatosan etessük, mert ha hozzászoknak a rendszeres etetéshez, akkor szüneteléskor várják a táplálékot. Ilyen esetben, nagy hidegben el is pusztulhatnak.

Soha ne feledkezzünk meg az itatásról sem, mert fagyban ugyanúgy nem találnak vizet madaraink, mint a kánikulában.

Rendszerben gondolkodunk!

Termékeink egy egységes, jól átgondolt és kipróbált rendszer részei, melynek alapja a biológiai növényvédelem

Webáruházunk csak olyan növényeket forgalmaz, amely alkalmasak biotermesztésre. Minden nálunk kapható növényhez biztosítjuk a vegyszermentes, korszerű védelem lehetőségét, igyekszünk minden olyan eszközt, készítményt forgalmazni, amely segítségükre lehet egy ökológiailag fenntartható kert működtetéséhez.

Biokert Magazinban az éppen aktuális, szezonális teendőket, ajánlott módszereket ismertetjük, ha szeretne értesülni a friss írások megjelenéséről, iratkozzon fel rá!
FaceBook oldalunkon lévő tematikus BioKiskert Csoport-ban kiskerti zöldség és gyümölcsfajtákról, azok művelési és bio védekezési módszereiről osztjuk meg egymással a tapasztalatainkat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Téli madáreleség csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük